Офіційний сайт Нетішинського НВК

Головна
Наші досягнення
Фотогалерея
Карта сайту
Історія школи
НВК в ЗМІ
Про школу

Важливо знати!

    Навчальний заклад, в якому Ви навчаєтесь, обслуговує старший оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Нетішинського МВ УМВС капітан міліції

Чаленко Наталія Олександрівна роб. тел. 3-47-95
каб. 23 Нетішинського МВ

детальніше...

Міні-чат

Опитування

Як Ви оцінюєте наш шкільний сайт?
Всего ответов: 346


Як Ви оцінюєте роботу навчального закладу?
Всего ответов: 338


Які якості повинен мати сучасний вчитель?
Всего ответов: 359


Ваша думка щодо єдиної форми.
Всего ответов: 294

Корисні посилання

Відвідування сайту

Статистика ucoz.ua


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика liveinternet.ru

Форма входу








                                                        Перспективне примірне десятиденне меню

                                                   на зимово-весняний період для шкільних їдалень

                                                                         на 20015-2016 н. рік

 

 

1 день

 

 

 

2 день

 

1

Салат з огірків солених

50

 

1

Салат з свіжої капусти

50

2

Ковбаса відварна

40

 

2

Котлета рибна

50

3

Каша гречана в’язка

150

 

3

Картопляне пюре

150

4

Сік натуральний

150

 

4

Компот з фруктів сушен.

150

5

Хліб житній

50

 

5

Хліб житній

50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 день

 

 

 

4 день

 

1

Ікра моркв’яна

50

 

1

Ікра бурякова

50

2

Фрикаделька в соусі

55/50

 

2

Котлета куряча

50

3

Каша рисова в’язка

150

 

3

Каша пшенична в’язка

150

4

Чай з молоком

150/50/15

 

4

Компот з свіжих яблук

200

5

Сирники

50

 

5

Хліб житній

50

6

Хліб житній

50

 

6

Яйце варене

1 шт.

 

 

5 день

 

 

 

6 день

 

1

Капуста тушкована

50

 

1

Салат з свіжої капусти

50

2

Биточок курячий

50

 

2

Ковбаса відварна

40

3

Картопляні пюре

150

 

3

Макарони відварні

150

4

Компот з сухофруктів

150

 

4

Сік натуральний

150

5

Хліб житній

50

 

5

Хліб житній

50

 

 

7 день

 

 

 

8 день

 

1

Капуста тушкована

50

 

1

Ікра бурякова

50

2

Котлета рибна

75

 

2

Тюфтеля в соусі

30/25

3

Картопляне пюре

150

 

3

Каша перлова в’язка

150

4

Компот з свіж.яблук

200

 

4

Чай з молоком

150

5

Хліб житній

50

 

5

Запіканка сирна

50

 

 

 

 

6

Хліб житній

50

 

 

9 день

 

 

 

10 день

 

1

Огірок солений

30

 

1

Вінегрет овочевий

50

2

Голубці з м’ясом і рисом

180/50

 

2

Риба смажена

40

3

Яйце варене

1 шт.

 

3

Картопляне пюре

150

4

Компот з сухофруктів

150

 

4

Компот із свіжих яблук

150

5

Хліб житній

50

 

5

Хліб житній

50

 

Примітка: заміна свіжих овочів на варені та консервовані проводиться відповідно до пори року та постачання.


    Designed by Shostak
    Copyright MyCorp © 2017
    Сделать бесплатный сайт с uCoz

        (теги:Загальноосвітня школа І – ІІ ступенів та ліцей,Нетішинський НВК, школа та ліцей міста Нетішин, НВК Нетішина,НВК міста Нетішин, школа №3 міста Нетішин )